Kukkakauppa joka palvelee teitä päivittäin
vuodesta 1962

Mariankatu 14, 00170
Helsinki Finland

Ehdot

Madonnan kukkakaupan tilauksen ehdot

KAUPAN YLLÄPITÄJÄ

A&A Flowers Oy (y-tunnus:3102813-7), Mariankatu 14, 00170 Helsinki, puh 09 174 941, info@madonnankukat.com

MARKKINOINTINIMI

Kukkakauppa Madonna

Nämä toimitusehdot koskevat kaikkea asiakkaille TOIMITETTAVAA MYYNTIÄ tilaustavasta riippumatta. Tilaustapoina voivat olla mm. puhelin-, internet-, sähköposti- ja myymälätilaukset.

Toimitus ehdot

Kukkatilaukset

Arkisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa kotiosoitteeseen samana päivänä. Lauantaisin saman päivän toimituksia otetaan vastaan kello 11.00 asti.

Yritysosoitteisiin toimitettavat tilaukset toimitetaan arkisin virka-aikana, ellei tilauksessa ole esitetty muuta toimitusaikaa. Yritykseen menevä tilaus on tehtävä toimitusta edeltävänä päivänä tai viimeistään toimituspäivän aamuna klo 9.00 mennessä.

Toimitukset pyhäpäivinä

Sunnuntaisin sekä arkipyhinä ei ole toimituksia, paitsi tiettyinä juhlapäivinä, kuten äitienpäivänä ja isänpäivänä sekä ystävänpäivän, naistenpäivän tai juoulunaluspäivien osuessa viikonlopulle (paikkakuntakohtaisin rajoituksin). Jos tarvitset toimituksen sunnuntaille, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@madonnankukat.com tai puhelimitse 09 174 941, niin teemme parhaamme toimituksen järjestämiseksi.

Toimitusmaksu

Kruununhaka, Katajanokka-10e
Muu Helsinki-18
Espoo, Vantaa – 20e
Kiireinen (alle 2t)-25e
Lauantai- 30e
Nouto kaupasta- 0e

Toimitusaika

Emme voi taata tarkkoja toimitusaikoja, mutta toimittava kukkakauppa tekee parhaansa toimituksen järjestämiseksi toivomanasi ajankohtana. Jos toivot toimitusta tiettyyn kellonaikaan, voit kirjoittaa toiveesi toimitusajankohdasta viestikenttään. Kotiosoitteisiin toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti arkisin 10-19 välillä ja lauantaisin 10-15 välillä. Toimitukset yritysosoitteisiin tapahtuvat arkisin virka-ajan puitteissa.

Poikkeuksena tähän ovat hautajaistilaukset ja häät, jotka toimitetaan ajankohdan mukaan. Hautajaistilaukset on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää ennen siunausta, jotta toimitus ehtii ajoissa perille. Hääkukkien tilaus on viimeistään seitsemän päivää ennen juhlia.

Toimitustapa ja toimitustiedot

Tilaaja on vastuussa antamiensa toimitustietojen (nimi, osoite, postinumero, paikkakunta, puhelinnumero) oikeellisuudesta.
Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupassa ja maksu on mennyt onnistuneesti läpi, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot.
Jos annat luvan jättää kukat oveen, näin toimitaan, mikäli vastaanottaja ei ole paikalla. Tästä ei ilmoiteta erikseen tilaajalle tai vastaanottajalle. Kun annat luvan jättää kukat oveen, olet vastuussa, jos kukat katoavat ovesta tai menevät pilalle. Emme takaa, että kukkalähetys voidaan jättää oveen, esimerkiksi sääolosuhteiden takia.

Kukkien toimittaja ilmoittaa tälle puhelimitse kukkalähetyksestä, mikäli vastaanottaja ei ole kotona toimitushetkellä. Tällöin kukat palautuvat takaisin kukkakauppaan ja toimituksen osuus on jo käytetty. Vastaanottaja voi noutaa kukat toimittavasta kukkakaupasta tai vaihtoehtoisesti tilaaja voi maksaa uuden toimitusmaksun, jolloin kukkakauppa toimittaa kukat vastaanottajalle. Kukkakauppa soittaa vastaanottajalle vain tarvittaessa varmistaakseen toimituksen onnistumisen.

Voit halutessasi kieltää vastaanottajalle soittamisen ennen kukkien toimittamista. Tällöin kukkien toimitus saattaa viivästyä tai olla jopa mahdotonta olosuhteista riippuen. Mikäli toimituksessa ilmenee ongelmia, olemme Sinuun yhteydessä.

Jos olet valinnut vaihtoehdon Vastaanottaja tulee tavoittaa ennen toimitusta, kukat sidotaan ja lähetys toimitetaan vasta kun vastaanottaja on tavoitettu puhelimitse ja toimituksesta on sovittu. Tällöin toimituspäivä saattaa siirtyä, ellei vastaanottajaa ole tavoitettu.

Laatutakuu

Kukkakauppa Madonna takaa, että kukkien laatu on toimitettaessa hyvä, ja että kukat toimitetaan maksamasi summan mukaisesti. Vastaanottajalle toimitetaan ensisijaisesti tilattua kukkalajiketta. Ellei tämä ole mahdollista, toimitetaan vaihtoehdoksi ilmoitettua tai sitä mahdollisimman lähellä olevaa lajiketta. Olemme sinuun yhteydessä, jos ostamasi tuote ei ole saatavilla. Kukat toimitetaan toivottuna päivänä.

Mikäli toimitettujen kukkien laatu ei vastaa odotuksia, toimittava kukkakauppa on velvollinen toimittamaan vastaanottajalle uudet kukat. Reklamaatio huonolaatuisista kukista on osoitettava kukkakauppaan Madonna viimeistään toimitusta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse info@madonnankukat.com

Maksut

Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

PayPal

Jos Teillä on käytössä paypal tili -voitte helposti maksaa tilauksenne PayPalin kautta.