Mediassa

Tässä viime syksynä liikkeessämme tehty mainos vauhdikkaasta, mutta niin kivasta kukkakaupan arjesta 😉

Kukkakaupan arkea ja vauhdikkuutta

Ideoimme hauskat kukkakimput pöytiin lehdistötilaisuuteen. Ne saivat paljon huomiota ja niitä
kuvattiin paljon eri lehtiin! Kimpuissa oli käytetty valkoisia tulppaaneja, lumipalloheisiä, valkoisia anemoneja sekä vihreetä parsaa.

x

x

30077687_1607546259364662_2286636452336893952_nParsaviikkojen avajaiset Hok-Elanto ravintola Kappeli 04/2018

Mainoskuvaukset liikkeessämme!

Joulukuussa tehtiin kauniissa liikkessämme päivän mainoskuvauksia. Iso filmiryhmä vuokrasi liiketilamme puoleksi päiväksi käytttöönsä ja kuvaukset sujuivat hyvin ja intensiivisellä vauhdilla. Aikatauluissa pysyttiin ja liike saatiin taas normaaliin toimintaan iltäpäivällä. Keväällä 2018 saatat bongata tutun näköistä ympäristöä “jossain” mainoksessa.

mainoskuvaus

www.naimisiin.info

Suosittelen lämpimästi Kukkakauppa Madonnan (Kruunuhaassa) Tanjaa! Tanja on supertaitava ymmärtämään toiveet ja toteutti alunperin hieman hullunkin ideani juhannushäiden seitsemän eri kukan kukituksesta. Esitin Tanjalle ensin inspiraatiokuvia, sitten valitsimme seitsemän kukkaa, jota sitten yhdistelimme vieheisiin, pöytäkukkiin, kimppuun ja hiuksiini. Toteutus oli vieläkin parempi kuin osasin ajatellakaan ja läpi koko kevää Tanja vastaili nopeasti sähköposteihini ja reagoi muutoksiin mukisematta. Lisäksi Tanja ehdotti itse menevänsä paikan päälle Uunisaareen erittäin kohtuullista korvausta vastaan (juhannuksena!), joten pöytäkukat odottivat meitä maljakoissaan juhlapäivänä ja kaikki säilyivät tosi hyvin. Kimppuani kehuttiin kovasti! Myös hiuskoruni oli taitavasti tehty, kampaajani kehui sitä parhaaksi näkemäkseen hiuskoruksi. Kaiken kaikkiaan siis todella miellyttävä tapa hoitaa hääkukat! 🙂

www.naimisiin.info

Minä kanssa suosittelen ilolla Kukkakauppa Madonnaa

Tanja otti minut avosylin ajatukseni vastaan ja kaikki sujui todella helposti. Kuljetuksen kanssa ei ollut mitään ongelmaa päinvastoin. Kaikki oli ehjänä ja niin upeana kuin hän oli minulle luvannut. Kimppuni punaisista ruusuista timantteineen oli aivan mieletön ja ihastelen sitä vieläkin …vaikkakin vaan kuvista. Asetelmat olivat onnistuneet ja moni ihasteli niitä juhlassa.

Puutarha & Kauppa lehti 2017

Puutarha & kauppa -lehti on valinnut meidät Vuoden elämys kukkakaupaksi.
Koeostaja Puutarha & kauppa lehdestä kävi liikkeessämme ja saimme erinomaiset arvosanat palvelun osaajana ja hyvän mielen kauppana. Koeostaja oli asioinut 32 kukkakaupassa, joista Kukkakauppa Madonna oli jäänyt erityisesti mieleen.
Kiitokset kuuluvat erityisesti floristi Alexandralle ja tietenkin koko tiimillemme joka ahkeroi, että asiakkaamme saavat aina parasta palvelua sekä upeita kukkia. Haluamme, että jokaisen asiakkaan käynti upeassa liikkeessämme on aina elämys. Se tuoksu, tunnelma sekä taidolla sidotut kimput ja erinomainen palvelu saavat asiakkaat palaamaan liikkeeseemme aina uudestaan.

P&k

© 20142018 Kukkakauppa Madonna