Kesää parhaimmillaan

Hääsesonki…

On ollut ilo olla toteuttamassa ennätysmäärä hääkoristeluja tänä kesänä – suurkiitos kaikille morsiuspareille luottamuksestanne! Olemme tehneet koristeluja koko Uudenmaan alueella ja on upea, että olemme saaneet toteuttaa myös niin monet häät historiallisessa Suomenlinnassa. Myös ulkona järjestettäviä häätilaisuuksia on ollut roppakaupalla. Kuviin voi tutustua kätevästi instassa madonnankukka. Käyt tykkäämässä meistä myös Facebook sivuilla jos haluat olla mukanamme tekemässä arjesta juhlaa ja kuulla viimeisimmät uutiset!

Alkava syksy tuo mukanaan lämpimät värit ja höystettynä kauniilla luonnonmateriaaleilla voimme tehdä Teille juuri sen oikeanlaisen persoonallisen kimpun tai asetelman ilahduttamaan ystävää tai viemisiksi kylään tai vaikka omalle kotipöydälle.

Yrityksille haluamme tarjota jatkuvan viikkotoimituksen mahdollisuutta ts. toimitamme tiettynä viikonpäivänä tuoreen kukkakimpun yritykseenne sekä asiakkaittenne että henkilökunnan iloksi. Yhteydenotot puh 09-174941 / info@madonnankukat.com

Kukkaterveisin
Madonnan henkilökunta

ps. olemme avoinna jälleen päivittäin!